Bruiloftsbands en artiesten


Wil je liever live muziek op jouw (bruiloft) feest door middel van een band of artiest? Ook voor de beste bruiloft-bands en artiesten kunnen jullie bij ons terecht. Omdat wij, van de Bruiloft Dj, een officieel erkend boekingskantoor zijn, kunnen wij elke artiest of band boeken die jullie maar willen. Wij staan klaar om jouw droom bruiloftsfeest werkelijkheid te maken. Wij luisteren daarom naar jouw persoonlijke wensen en proberen deze te realiseren. Ook als die wensen bestaan uit een band en/of artiest tijdens het feest of de ceremonie.


De voordelen van live muziek tijdens jou feest


Twijfel jij of je een dj wilt inhuren om te draaien op jouw feest, of wellicht live muziek wilt inhuren? Hoewel beide vormen voordelen hebben, heeft het inhuren van een live band of muzikanten ook zeker voordelen. Een voordeel van live muziek ten opzichte van een Dj is dat het de sfeer van het feest heel persoonlijk maakt. Een band of een live muzikant geeft een boost aan de stemming en maakt direct contact met de gasten van het feest. Van te voren weet je welk genre ze gaan spelen en of dit bij jouw feest past. Misschien zijn jullie wel heel erg fan van een bepaalde band? Is de originele band wellicht te duur om in te schakelen dan is wellicht het inhuren van een cover band een idee. Of wellicht wil je een band die allround Nederlandse muziek speelt of juist de nieuwste top 40 muziek. Let er wel op dat bij live muziek vaak een hoop apparatuur en instrumenten komen kijken, waardoor dit relatief veel ruimte in beslag neemt en vaak ook een stuk duurder is om te schakelen. Heb jij een kleinere feestlocatie? Bekijk dan van te voren goed waar jij de band wilt hebben en of hier voldoende ruimte voor is.


Live muziek combineren met de Bruiloft Dj


Waar live muziek vele voordelen heeft, kan ook het inschakelen van een Dj voor jouw feest voordelen hebben. Waar een band vaak een vaste speellijst aan muziek speelt, heeft een Dj juist een breed en veelzijdig assortiment aan muziek. Dit betekent dat een Dj een flexibel aanbod heeft en direct kan inspelen op de sfeer van een feest. Omdat een Dj veel minder apparatuur nodig heeft, zal deze vaak ook goedkoper zijn om in te schakelen. Een Dj wordt echter wel vaker ingeschakeld om de muziek van een feest te verzorgen, wat het misschien minder bijzonder maakt. De combinatie van een Dj met de live muziek van een band of artiest kan dan net dat beetje extra bieden om er een onvergetelijk top feest van te maken. Bij de Bruiloft Dj helpen wij graag bij het realiseren van jouw droom feest.


Boek de band die jij wil bij de Bruiloft Dj


Omdat wij een officieel erkend boekingsbureau zijn, kunnen wij elke artiest of band boeken die jullie willen. Uiteraard zonder dat er extra kosten aan verbonden zijn. Kijk gerust eens op: artiestenbureau FeestDokter . Ook is een combinatie tussen een Bruiloft Dj en een bruiloft band of artiest dus mogelijk. Een Dj heeft vaak minder apparatuur en ruimte nodig en kan een groot en flexibel aanbod aan muziek draaien. Wellicht kan de combinatie van een dj met een live muzikant daarom juist uitkomst bieden voor jouw feest. De Bruiloft dj in combinatie met een live saxofonist is bijvoorbeeld erg populair. De saxofonist speelt regelmatig mee met het aanbod van de Dj. Op deze manier heb je het beste van beide werelden. Graag luisteren wij naar jullie wensen en maken wij dan een passende offerte.


Contact met de Bruiloft Dj

Contact


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van Bruiloft Dj Shows en het boeken van Bruiloftsbands en artiesten. Wij vertellen hier graag meer over.

Geen vraag is ons te gek, en staan open voor ideeën van jou.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

contact Dj Bruiloftcontact Dj Bruiloft
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft
100 procent dj garantieBruiloft dj garantie