Bruiloft DJ Friesland


Willen jullie een professionele bruiloft dj in Friesland voor een gegarandeerd topfeest?


De beste allround DJ's van Friesland!


Bij ons vinden jullie alleen de beste allround Dj’s die zeer ervaren zijn en van elk feest een onvergetelijke show maken!


Compleet verzorgde bruilofts-discoshows

We verzorgen de meest complete bruilofts-discoshows. Voorzien van professioneel licht en geluid en uiteraard met de beste bruiloft Dj’s die Friesland te bieden heeft.

Door hun jarenlange ervaring weten onze Dj’s als geen ander hoe ze jullie feest moeten invullen. Ze passen hun show aan op de locatie waar jullie bruiloftsfeest plaatsvindt en datzelfde doen ze op het aantal gasten dat jullie hebben uitgenodigd. Kortom, alles wordt van A tot Z voor jullie verzorgd.


contact vooraf om wensen te bespreken

Hebben jullie speciale wensen? We hebben altijd ruim voor de bruiloft een persoonlijk gesprek met elkaar.

Tijdens dit gesprek nemen we al jullie wensen en verzoeken door. Bijvoorbeeld als jullie een bijzondere afsluiting van jullie bruiloftsfeest willen of een speciaal openingsnummer in gedachten hebben.


Muziek van jullie voorkeur

Van tevoren spreken we uiteraard met jullie door welke muziek jullie voorkeur heeft. Op basis daarvan stelt onze DJ jullie huwelijksfeest samen. Ook zijn daarbij verzoeknummers van de gasten mogelijk.

Het maakt daarbij niet uit wat de leeftijd is van de bruiloftsgasten. Voor elke leeftijd draait de bruiloft dj Friesland muziek op maat zodat iedereen een geweldig topfeest beleeft.


Onze DJ Garantie in Friesland

Het kan gebeuren dat de DJ waarmee jullie je wensen en voorkeuren hebben besproken vlak voor jullie bruiloft ziek wordt. Maken jullie je dan geen zorgen: we zorgen altijd voor een vervanger.

Met onze 100% DJ Garantie betekent dit dat de vervangende DJ volledig op de hoogte is van de gemaakte afspraken. Al jullie wensen en voorkeuren zullen gegarandeerd verwerkt worden in jullie feest.


Vrijblijvende opgave all-in prijs

Om ervoor te zorgen dat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan, spreken we altijd een all-in prijs af. Hierin zitten ook onze reiskosten naar en van elke Friese locatie.

Bovendien kunnen jullie bij ons een vrijblijvende all-in prijs opvragen. Dit doen jullie door het contactformulier in te vullen. Zodra we deze van jullie ontvangen hebben, sturen we jullie een mail met een prijsopgave.


Opvragen van een offerte of meer info

Zijn jullie enthousiast geraakt en willen jullie een vrijblijvende offerte opvragen? Of hebben jullie een vraag?

Bel ons dan op nummer 050 – 21 100 30 of ga naar de contactpagina op onze site. We kijken ernaar uit van jullie te horen.

Wat krijgen jullie?


  • Een professionele Bruiloft Dj
  • Heldere all in prijzen
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Professionele Bruiloft Disco Show
  • Altijd een back up Dj en Disco Show

Contact


Vriendelijke allround Dj's en meer dan 2500 bruiloft shows ervaring in Friesland, Groningen & Drenthe.

Neem gerust vrijblijvend contact voor een offerte of plan een persoonlijke afspraak met ons.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

contact Dj Bruiloftcontact Dj Bruiloft
Saxofonist live muziek Dj BruiloftSaxofonist live muziek Dj Bruiloft
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft