De Bruiloft DJ Groningen


Zoeken jullie een bruiloft DJ in Groningen die gegarandeerd een succes van het feest maakt?


Kies dan voor de beste kwaliteit!


Overal in Groningen garanderen we de beste kwaliteit zodat jullie bruiloft of jubileum een onvergetelijk topfeest wordt!


Een bruiloftsshow die perfect bij jullie past

De Bruiloft DJ verzorgt de mooiste bruiloftsshows met de allerleukste Dj’s uit het Noorden en wij gebruiken alleen A-merken voor het licht en geluid.

We passen de bruilofts-discoshow volledig aan op jullie feest. Denk dan aan de feestlocatie bijvoorbeeld maar ook aan het aantal gasten dat jullie hebben uitgenodigd. Willen jullie liever een bruiloft show pakket dat door ons is samengesteld? Ook dat kan natuurlijk. We verzekeren jullie altijd van een fantastisch verzorgde show met de nodige aandacht voor professioneel licht en geluid.


Muziek op maat

Voorafgaand aan de grote dag bespreken we jullie favoriete muziek door. Daarnaast zal onze professionele bruiloft DJ uit Groningen tijdens jullie huwelijksfeest uiteraard ook rekening houden met verzoekjes van de gasten.

Onze Dj’s zijn allround en zeer ervaren. Dit betekent dat ze muziek draaien voor jong en oud. Hierdoor wordt het voor alle aanwezigen een super feest om nooit te vergeten.


All-in prijs voor elk feest in Groningen

Bij de Bruiloft DJ werken we altijd met all-in prijzen. Hier zijn ook onze reiskosten in Groningen bij inbegrepen. Zo weten jullie vooraf altijd waar jullie aan toe zijn.

Willen jullie een prijsopgave voor een bruiloft DJ in Groningen? Dit is geheel vrijblijvend. Vul hiervoor het contactformulier in en we mailen jullie de offerte op maat voor jullie bruiloftsfeest.


Speciale wensen en afspraken

Ruim voor de bruiloft kunnen we in een persoonlijk gesprek met jullie alle wensen doornemen.

Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een bepaald openingsnummer met ons afspreken en misschien hebben jullie een speciale afsluiting van het feest in gedachten. Laat het ons gerust weten.


100% Dj Garantie

Als de professionele DJ onverhoopt ziek wordt zorgen we voor een passende vervanging. Dit is onze 100% Dj Garantie

Ook de vervangende DJ is helemaal op de hoogte van jullie wensen en is uitgebreid geïnformeerd over de afspraken die gemaakt zijn.


Contact met de Bruiloft Dj

Willen jullie meer weten of een vrijblijvende offerte opvragen?

Aarzel dan niet en bel vandaag nog met 050 - 21 100 30. Daarnaast kunnen jullie ook het contactformulier op onze site invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jullie op.

Wat krijgen jullie?


  • Een professionele Bruiloft Dj
  • Heldere all in prijzen
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Professionele Bruiloft Disco Show
  • Altijd een back up Dj en Disco Show

Contact


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van Bruiloft Dj Shows in Friesland, Groningen & Drenthe en vertellen hier graag meer over.

Geen vraag is ons te gek, en staan open voor ideeën van jou.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

contact Dj Bruiloftcontact Dj Bruiloft
100 procent dj garantieBruiloft dj garantie
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft