Bruiloft Feest Pakketten


Alles is goed geregeld bij de Bruiloft Dj

Goed geluid en licht
Heldere all-in prijzen
Altijd een backup-DJ en Disco Show
Persoonlijk kennismakingsgesprek
Professionele Bruiloft Disco Show

Maar het allerbelangrijkste is: een professionele Bruiloft Dj.


De bruiloft feest pakketten van de Bruiloft DJ


Om er naast de muziek een volledig top feest van te maken, bieden wij bruiloft feest pakketten aan. Met deze pakketten wordt niet alleen de geluid voor jouw feest verzorgd, maar ook de sfeer met professionele verlichting. Onze professionele Dj’s maken het feest. Wij onderscheiden ons met de allerleukste professionele Bruiloft Dj’s te werken. Dj’s met ruime ervaring die hun vak verstaan. Super gemotiveerd om er een onvergetelijk feest voor jullie en voor jullie gasten van te maken. In combinatie met de bruiloft feest pakketten van de Bruiloft DJ is direct de gehele sfeer van het feest verzekerd van succes.


Welke bruiloft feest pakketten zijn er?


In totaal bieden wij drie volledige bruiloft feest pakketten aan, namelijk de ‘Gezellig!’, de ‘Super!’ en de ‘Excellent’. Zowel bij het ‘Gezellig!’ als het ‘Super!’ pakket, wordt er een verlicht DJ Meubel verzorgd, samen met geluid tot en met 150 personen. Geluid voor meer mensen ( of minder) in natuurlijk ook mogelijk, twee witten zuilen met verlichting, acht led parren, twee movingheads en natuurlijk een professionele Bruiloft Dj. Daarnaast biedt het Super! Pakket een aantal extra voordelen zoals een achter decor sterrendoek en twee led aircones. Het excellent pakket biedt nog meer diverse extra’s. Zo verzorgt het eveneens een professionele Bruiloft DJ met geluid, acht led parren en twee movingheads. Daarnaast biedt het een excellent Dj Meubel en twee excellent led zuilen. Onder aan deze pagina zie je alle voordellen van de verschillende pakketten op een rijtje.


De bruiloft feest pakketten zijn bij de Bruiloft Dj goed geregeld


De bruiloft feest pakketten van de Bruiloft Dj zijn goed geregeld. Zo is de professionele bruiloft disco show voorzien van goed geluid en licht en is er altijd een back up-DJ en disco show beschikbaar. Dus ook bij onvoorziene omstandigheden is alles goed geregeld. Ook is onze benaderingswijze zeer persoonlijk en stellen wij jouw individuele wensen duidelijk centraal. Wij hanteren heldere all-in prijzen zodat jij van te voren precies weet waar je aan toe bent. Wij hebben graag een persoonlijk kennismakingsgesprek om alles duidelijk met jou door te nemen.


De pakketten van de Bruiloft Dj zijn volledig compleet


De pakketten van Bruiloft Dj zijn dusdanig ingericht dat alle ingrediënten voor een top feest compleet zijn. Naast onze professionele allround Dj voorzien wij in de praktische aspecten van de bruiloftsshow. Bij jou feest kan jij jezelf beter richten op het plannen van de leuke zaken. Daarom voorzien wij ook in de op- en afbouw van al onze voorzieningen en het transport van onze show. Met een feestpakket van Bruiloft Dj ben je dus van alle gemakken voorzien en is jouw top feest een feit.

Onze professionele DJ's maken het Feest!

Wij onderscheiden ons door met de allerleukste professionele Bruiloft Dj’s te werken. Dj’s met ruime ervaring die hun vak verstaan. Super gemotiveerd om er een onvergetelijk feest voor jullie en voor jullie gasten van te maken!

Willen jullie meer informatie? Klik dan hier.

parallax background

Onze pakketten


Alle pakketten zijn compleet.


Dus inclusief: