Bruiloft Dj & Saxofonist


Wanneer jullie twijfelen tussen een band of DJ voor op jullie huwelijks feest, is misschien de Bruiloft DJ met een live muzikant een leuk idee. Ook kan er gekozen worden voor de combinatie van verschillende live muzikanten. Alles is mogelijk bij de Bruiloft Dj om van jouw feest een daverend succes te maken.


Live muziek met de Bruiloft Dj


De Bruiloft Dj biedt dus verschillende mogelijkheden voor live muziek op jouw (huwelijks) feest. Bij twijfel tussen het inhuren van een Dj en live muziek, bieden wij een combinatie van het beste van beide werelden aan. De live muzikant speelt gedurende jouw feest in meerdere sessies mee met de Dj. Deze live muzikant kan een percussionist, een zanger en/of zangeres of een saxofonist zijn. Daarnaast is ook een combinatie van verschillende live muzikanten mogelijk voor het geval jij live muziek op jouw feest wilt. Denk bijvoorbeeld aan een gezellig bandje of een zanger met muzikale ondersteuning van een saxofonist. Naar wens is van alles mogelijk.


De voor- en nadelen van zowel de dj als live muziek


De muziek kan cruciaal zijn voor de sfeer van een feest. Maar kies je dan voor een dj of voor live muziek? Beide keuzes hebben voor- en nadelen. Een groot voordeel van een dj is dat zij een breed assortiment van muziek hebben en snel en soepel kunnen inspelen op de sfeer van een feest. Zo kan het publiek helemaal worden meegenomen. Ook heeft een dj niet veel apparatuur nodig, waardoor zij minder ruimte in beslag nemen in bijvoorbeeld een minder grote zaal en daarom vaak ook goedkoper zullen zijn. Een voordeel van een live band is dat het juist heel persoonlijk is en bijzonder is als een band op jouw feest staat te spelen. Een band maakt direct contact met een publiek en geeft een extra boost aan de stemming. Een nadeel van een live band is dat zij vaak een vaste lijst aan muziek spelen en daarmee een stuk minder flexibel en veelzijdig zijn dan een dj. Daarnaast brengt een band vaak een groot scala aan apparatuur en instrumenten mee, waardoor zij relatief veel ruimte innemen en vaak ook een stuk duurder is om in te schakelen. Met een combinatie van een dj en live muziek kan het beste van beide werelden worden samengebracht.

Live muziek!


Dit kan een percussionist, een zanger / zangeres of een Saxofonist zijn. Ook is een combinatie van verschillende live muzikanten met de Bruiloft Dj mogelijk.

Bruiloft Dj & Saxofonist: Super live muziek op jullie feest! Het meest geboekt is de saxofonist in samenwerking met de Bruiloft Dj in Groningen, Friesland en Drenthe. Jullie hebben dan het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist samen met de flexibiliteit en andere voordelen van een dj.

De saxofonist speelt gedurende jullie feest in meerdere sessies mee met de dj. Of het nu relaxte lounge muziek, disco classics, jaren 90, top40 of dance is, de saxofonist kan meespelen op bijna alle soorten muziek. De interactie tussen Bruiloft DJ, Saxofonist en natuurlijk jullie bruiloft gasten maken dit iedere avond weer tot een succes!


Contact

Contact


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van Bruiloft Dj Shows, en vertellen hier graag meer over.

Geen vraag is ons te gek, en staan open voor ideeën van jou.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

contact Dj Bruiloftcontact Dj Bruiloft
100 procent dj garantieBruiloft dj garantie
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft