De Bruiloft DJ Drenthe


Zijn jullie op zoek naar een Bruiloft DJ die in Drenthe een onvergetelijk superfeest van jullie huwelijk maakt?


Doe dan een beroep op onze ervaren Dj's!


Bij ons zijn jullie verzekerd van de allerbeste kwaliteit waarbij we ervoor zorgen dat jullie bruiloft of jubileumfeest een weergaloze belevenis wordt. Voor jullie én voor al jullie bruiloftsgasten.


Alles tot in perfectie verzorgd

Jullie bruiloft DJ in Drenthe weet als geen ander dat alles tot in de puntjes perfect moet verlopen. Daarom verzorgen we de mooiste bruilofts-discoshows met professioneel licht en geluid.

De bruiloftsshows die we organiseren sluiten bovendien naadloos aan op jullie superfeest. We houden namelijk niet alleen rekening met het aantal gasten maar ook met de feestlocatie. Daardoor zijn jullie bij ons helemaal aan het juiste adres voor een geheel verzorgde bruilofts-discoshow die perfect bij jullie bruiloft past.


Bruiloftsshow op basis van jullie wensen

Onze DJ-service begint altijd eerst met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat jullie wensen zijn.

Denk dan aan een speciaal openingsnummer bijvoorbeeld. Willen jullie je feest afsluiten met een wauw-moment? Ook dat verzorgen we graag voor je.


Muziekkeuze en verzoekjes

Ver voordat jullie grote dag aanbreekt bespreken we samen wat jullie muziekvoorkeur is. Uiteraard is het daarnaast ook mogelijk dat jullie gasten verzoekjes kunnen doen aan onze bruiloft DJ in Drenthe.

We draaien alle soorten gewenste muziek. Voor jong en oud. Hierdoor hoeven jullie je als bruidspaar geen enkele zorgen te maken: we maken er voor alle gasten een geweldig topfeest van.


All-in prijs bruiloft Dj Drenthe

Als jullie je bruiloftsdag gevierd hebben willen jullie natuurlijk niet voor rare verrassingen achteraf komen te staan. Precies om die reden hanteren we altijd een all-in prijs (inclusief onze reiskosten naar en van jullie feestlocatie in Drenthe.

Door onze veelzijdige ervaring hebben we al enkele bruiloftsshow-pakketten voor jullie samengesteld. Benieuwd wat hiervoor de kosten zijn? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via ons online contactformulier. Jullie ontvangen dan zo snel mogelijk een prijsopgave per mail.


Met Garantie

Stel, de bruiloft DJ in Drenthe waarmee jullie alles hebben besproken wordt onverhoopt ziek. Maken jullie je dan beslist geen zorgen. We zorgen ervoor dat er een vervangende professionele DJ voor jullie klaarstaat.

Deze vervangende DJ is van A tot Z op de hoogte van jullie wensen. Datzelfde geldt voor alle afspraken die gemaakt zijn. We noemen dit dan ook niet voor niets onze 100% Dj Garantie


Neem vandaag nog contact met ons op

Vinden jullie het leuk om een professionele bruiloft DJ voor jullie feest in Drenthe in te schakelen? Willen jullie een vrijblijvende offerte ontvangen?

Ook voor vragen en meer informatie kunnen jullie ons bellen op telefoonnummer 050-21 100 30. daarnaast kunnen jullie eveneens ons contactformulier invullen.


Wat krijgen jullie?


  • Een professionele Bruiloft Dj
  • Heldere all in prijzen
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Professionele Bruiloft Disco Show
  • Altijd een back up Dj en Disco Show

Contact


Willen jullie een persoonlijk kennismakingsgesprek? Dat kan ook! Bel of mail ons dan voor een afspraak in Friesland, Groningen & Drenthe.

Wij denken graag met jullie mee om er een top bruiloft van te maken.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

Saxofonist live muziek Dj BruiloftSaxofonist live muziek Dj Bruiloft
100 procent dj garantieBruiloft dj garantie
Trouw locatie huwelijkTrouw locatie huwelijk