Verlichte Dansvloer voor het bruiloftsfeest


Met de verlichte dansvloer van de Bruiloft Dj is een succes op jouw feest gegarandeerd. Of het nu gaat om een bruiloftsfeest of een huwelijksjubileum, met onze verlichte dansvloer zal geen enkele gast stil kunnen blijven staan. Voor ieders feest en voor iedere gelegenheid is de verlichte dansvloer net dat beetje extra dat het een blijvende herinnering maakt voor jullie en voor de gasten. Ook een verlichte dansvloer op jullie Bruiloft? Neem dan gerust contact op met de Bruiloft Dj voor Groningen, Friesland en Drenthe voor een passende offerte.


De verlichte dansvloer van de Bruiloft Dj


De verlichte dansvloer van de Bruiloft Dj is een echte smeermaker tijdens de bruiloft of tijdens een andere feestelijke gelegenheid. De dansvloer is dusdanig geprogrammeerd dat er diverse kleuren, patronen en bewegende elementen kunnen worden weergegeven. Door het kleurrijke en warme uiterlijk van deze dansvloer is hij uitermate geschikt voor Bruiloftsfeesten. Deze vloer is slechts 3,5 centimeter hoog en in diverse afmetingen te huren in Groningen, Friesland en Drenthe. Deze verlichte vloer kan dus worden gehuurd voor alle mogelijke locaties en kan geheel op die locatie worden afgestemd. Deze verlichte vloer zal daarmee een toegevoegde waarde vormen voor ieders feest. De voetjes kunnen van de vloer!


Diverse sfeervolle lichteffecten


De Bruiloft Dj kan jou helpen om prachtige muziek naar jouw feest te brengen, of dit nu een Dj is of echte live muziek zoals een band of andere live artiesten. Maar naast deze muzikale mogelijkheden bieden wij tevens lichtshows en lichteffecten aan om de sfeer van jouw feest compleet te maken. Hiervoor bieden wij diverse pakketten aan. Zo hebben wij drie pakketten, namelijk de ‘Gezellig!’, de ‘Super!’ en de ‘Excellent’. Deze drie pakketten bevatten tevens verschillende licht effecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan witte of excellent led zuilen, movingheads, led parren en led aircones. Deze lichteffecten zijn een ware sfeermaker voor een feest. Ook de verlichte dansvloer zal een waardevolle toevoeging zijn voor jouw feest. Met deze verlichte dansvloer is gegarandeerd dat geen enkele gast stil kan blijven staan. Bij de Bruiloft Dj ben jij dus zoveel voor de muziek als voor de verlichting aan het juiste adres.

Voetjes van de vloer


Geen enkele gast kan stil blijven staan op onze verlichte dansvloer! Door het kleurrijke en warme uiterlijk van deze dansvloer is hij uitermate geschikt voor Bruiloft feesten. Deze vloer is slechts 3.5 cm hoog en in diverse afmetingen te huren in Groningen, Friesland en Drenthe.


Ook een verlichte dansvloer op jullie Bruiloft? Neem dan gerust Contact op met de Bruiloft Dj voor een passende offerte.

Contact


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van Bruiloft Dj Shows, en vertellen hier graag meer over.

Geen vraag is ons te gek, en staan open voor ideeën van jou.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

contact Dj Bruiloftcontact Dj Bruiloft
100 procent dj garantieBruiloft dj garantie
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft