Hier is de Jubileum DJ Show


Ook voor een jubileum zijn jullie bij ons aan het juiste adres! Of jullie nu 5, 10, 12.5 of 25 jaar getrouwd zijn, de Bruiloft Dj zorgt voor een top feest dat bij jullie past. Jullie persoonlijke wensen worden door ons in de praktijk gebracht waardoor jullie droomfeest werkelijkheid kan worden.


De Bruiloft Dj inhuren voor jullie jubileum


De Bruiloft Dj heeft veel ervaring in de trouw branche en wij vinden jullie wensen het allerbelangrijkste! Een feest moet immers worden afgestemd op jullie persoonlijke wensen maar ook op de locatie en op jullie gasten. De Bruiloft Dj hanteert daarom een strikt persoonlijke benaderingswijze. Wij luisteren naar jullie wensen en handelen daarna. Wij werken dan ook met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie jouw wensen kenbaar maken aan de Bruiloft Dj en kan jullie droom feest gepland worden. Zowel voor de muziek als voor de verdere aankleding van jouw jubileum kan je bij de Bruiloft Dj terecht. Zo bieden wij een professionele disco show en tevens bijzondere extra's.


De professionele disco show van de Bruiloft Dj.


Voor jullie jubileum feest heeft de Bruiloft Dj een professionele disco show op maat. Een professionele Dj zal in overleg met jullie het muziek aanbod bespreken en zal tijdens het feest inspelen op de sfeer en de gasten. Op deze manier is een geweldige sfeer gegarandeerd. Verder kan de disco show naar wens worden aangevuld of gecombineerd met andere diensten die wij aanbieden. Ten eerste kan bij de professionele disco show een Dj gecombineerd worden met een gezellige zanger of live muzikanten. De combinatie van een dj met een live saxofonist is bijvoorbeeld erg gewild. Op deze manier kan de flexibele muziekkeuze van een dj gecombineerd worden met de persoonlijke sfeer van live muziek. Naast de muziek kan ook de aankleding voor jullie feest met een gerust hart aan de Bruiloft Dj worden overgelaten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een verlichte dansvloer te bieden om de sfeer compleet te maken. Alles voor jullie feest kan door onze uiterst ervaren medewerkers perfect geregeld worden.


Onbezorgd genieten van jullie feest


Naast gegarandeerd succes tijdens het feest neemt de Bruiloft Dj ook een aantal praktische zorgen uit handen. Zo hanteren wij een 100% Bruiloft Dj garantie. Dit houdt in dat wij altijd een back-up Dj beschikbaar hebben als de Dj onverhoopt, bijvoorbeeld door ziekte, verhindert zou zijn voor jullie feest. Ook nemen wij transportkosten binnen Groningen, Friesland en Drenthe op ons. En onze gehele service wordt van te voren goed doorgenomen en gebaseerd op een van te voren vastgestelde all-in prijs. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent en wordt je niet geconfronteerd met onverwachte verrassingen. Andere zaken, zoals bijvoorbeeld een fotograaf die de mooie momenten van het feest vastlegt, kunnen ook door de Bruiloft Dj worden ingeschakeld. Wij helpen graag om voor jou een onvergetelijk feest te realiseren. Zo kunnen jullie, net als jullie gasten, de volledige avond genieten van een geweldig feest!


Combineren? Dat kan!


Ook in combinatie met bijvoorbeeld een gezellige zanger of de aankleding voor jullie feest , alles kan door onze uiterst ervaren medewerkers perfect geregeld worden. Zo kunnen jullie, net als jullie gasten, de volledige avond genieten van een geweldig feest!


Contact

Wat krijgen jullie?


  • Een professionele Bruiloft Dj
  • Heldere all in prijzen
  • Persoonlijk kennismakingsgesprek
  • Professionele Disco Show
  • Altijd een back up Dj en Disco Show

Contact


Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van Bruiloft Dj Shows in Groningen, Friesland & Drenthe en vertellen hier graag meer over.

Geen vraag is ons te gek, en staan open voor de ideeën van jullie.

050 - 211 00 30
06 - 50 60 34 66
info@bruiloftdj.eu

100 procent dj garantieBruiloft dj garantie
Saxofonist live muziek Dj BruiloftSaxofonist live muziek Dj Bruiloft
Feest fotograaf huwelijk Dj BruiloftFeest fotograaf huwelijk Dj Bruiloft

Alle Jubileum Dj Shows zijn compleet.


Dus inclusief: